Welkom

Welkom bij Back2Balance,

Praktijk Back2Balance is een praktijk waar het therapeutisch behandelen van klachten centraal staat en een ontspannen sfeer belangrijk is.

De filosofie van Back2Balance is eigenlijk heel simpel: het lichaam is één geheel, bij de behandeling van klachten is deze holistische visie van belang.

Klachten komen meestal op een andere plaats tot uiting dan waar de oorzaak gelegen is. Mijn doel is om hierop de vinger te leggen.

Balans hebben en houden in je leven is de beste preventie tegen allerlei klachten. Ik wil u graag begeleiden om deze balans te houden en deze te hervinden indien er een disbalans is ontstaan.

De behandelvormen die ik in hoofdzaak toepas zijn: bindweefseltherapie, triggerpointtherapie, therapeutische massage, dorn breuss methode, kinesiotaping/medical taping en dry needling. Vaak maak ik gebruik van een combinatie van deze vormen om de balans weer te doen herstellen, afhankelijk van uw klacht.

Missie

‘Praktijk Back2Balance staat voor het bieden van een holistische behandeling aan de patiënt’.

Visie

‘Behandel de oorzaak, niet het gevolg”.

‘Cessante causa cessat effectus’.

(Als de oorzaak ophoudt, houdt ook het gevolg op)

Samenwerking

Met onderstaande praktijk werken wij intensief samen om binnen ons zorgconcept vanuit verschillende invalshoeken uw klacht te onderzoeken en u daarmee een optimale behandeling te kunnen bieden.

Fysiotherapie Brian Arts
Elsstraat 34
6191 JW Beek
ba.fysio@gmail.com